Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

61 Es Villamos útvonala Térkép

61 es villamos útvonala térkép

62 es villamos rákospalota máv telep irány. 61 es villamos móricz zsigmond körtér m irány.

61 es villamos útvonala térkép 61 Es Villamos Budapest Wikipedia 61 es villamos útvonala térkép 61 Es Villamos Budapest Wikipedia

December 20 áig változatlan maradt.

Ezen a héten az alábbi napokon üzemel. Hűvösvölgy megálló menetrend és további információk nyomvonal térképen. Közeli megálló az ellenkező irányban. Kattintson a listában bármelyik 61 es villamos megállóra az ottani menetrend illetve további információk megtekintéséhez.

A bkk bemutatja a budai fonódó villamoshálózat forgalmi rendjét 61 útvonal. Közeli megálló az ellenkező irányban. 1 villamos vonal térkép. Móricz zsigmond körtér m megálló menetrend és további információk nyomvonal térképen.

Menetrend ebben a megállóban. Menetrendek megállók és térképek budagyöngye. 61 villamos vonal térkép. Kattintson a listában bármelyik 62 es villamos megállóra az ottani menetrend illetve további információk megtekintéséhez.

Váradi utca megálló menetrend és tová. Kattintson a listában bármelyik 61 es villamos megállóra az ottani menetrend illetve további információk megtekintéséhez. Bécsi út vörösvári út 32 állomások megállója van ami a kelenföld vasútállomás m megállóból indul és a bécsi út vörösvári út megállóig közlekedik. Válassz ki egy 1 villamos állomások t a fol.

1 villamos útvonal menetrend és megállók a 1 villamos úticél. 56 os villamos további járatai. Menetrend ebben a megállóban. Kattintson a listában bármelyik 41 es villamos megállóra az ottani menetrend illetve további információk megtekintéséhez.

61 villamos útvonal menetrend és megállók a 61 villamos úticél. Heinrich istván utca megálló menetrend és további. Válassz ki egy 61 villamos állomások t a folyamatosan frissülő valós. 1 villamos menetrendi idők áttekentése a következő hétre.

1 es villamos bécsi út vörösvári út irány. Ezen a héten az alábbi napokon üzemel. Ekkor a villamos az 56 os villamossal összevonásra került így útvonala hűvösvölgyig hosszabbodott. 61 villamos menetrendi idők áttekentése a következő hétre.

Hűvösvölgy 26 állomások megállója van ami a móricz zsigmond körtér m megállóból indul és a hűvösvölgy megállóig közlekedik. Közeli megálló az ellenkező irányban. János pál pápa tér m. Menetrend ebben a megállóban.

Blaha lujza tér m népszínház utca megáll ó menetrend és további információk nyomvonal térképen. Január 19 étől a széll kálmán tér felújítása miatt ideiglenesen rövidített útvonalon közlekedett. Ezt követően a 61 es útvonala a moszkva tér névváltoztatásától eltekintve egészen 2008. Savoyai jenő tér megálló.

Közeli megálló az ellenkező irányban. Karbantartási munkák miatt egy szakaszon nem jár a hétvégén a 61 59 útvonal. Menetrend ebben a megállóban. Kelenföld vasútállomás m megáll ó menetrend és további információk nyomvonal térképen.

Itt a budai fonódó villamos menetrendje térképekkel tájékoztató bkv figyelő. Menetrend ebben a megállóban. Városház tér megálló menetrend és további információk nyomvonal térképen. Menetrend ebben a megállóban.

Kattintson a listában bármelyik 56 os villamos megállóra az ottani menetrend illetve további információk megtekintéséhez. 61 es villamos útvonala térkép. A téren a villamosok nem tudtak átmenni az ott zajló építési munkák miatt ezért a 61 es villamost kettévágták. Kerület hegyvidék szombattól rövidebben jár a 61 es villamos.

41 es villamos kamaraerdei ifjúsági park irány. Móricz zsigmond körtér m megálló menetrend és továb. Bécsi út vörösvári út megálló menetrend és további információk nyomvonal térképen. Közeli megálló az ellenkező irányban.

3 49 és ekkor van vége. 61 es villamos hűvösvölgy irány. Közeli megálló az ellenkező irányban. 56 os villamos hűvösvölgy irány.

4 28 és ekkor van vége. Kattintson a listában bármelyik 1 es villamos megállóra az ottani menetrend illetve további információk megtekintéséhez. A bkk bemutatja a budai fonódó villamoshálózat forgalmi rendjét xii. 1 es villamos további járatai.

61 es villamos útvonala térkép 61 Es Villamos Terkep Terkep 2020 61 es villamos útvonala térkép 61 Es Villamos Terkep Terkep 2020

61 es villamos útvonala térkép A Bkk Bemutatja A Budai Fonodo Villamoshalozat Forgalmi Rendjet Budapesti Kozlekedesi Kozpontbudapesti Kozlekedesi Kozpont 61 es villamos útvonala térkép A Bkk Bemutatja A Budai Fonodo Villamoshalozat Forgalmi Rendjet Budapesti Kozlekedesi Kozpontbudapesti Kozlekedesi Kozpont


Post a Comment for "61 Es Villamos útvonala Térkép"