Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Piliscsaba Hrsz Térkép

Piliscsaba hrsz térkép

A térkép csak ellenőrzött piliscsabai gps pontokat koordináta tartalmaz. A temetőben a.

piliscsaba hrsz térkép Alapterkep Erda Kft piliscsaba hrsz térkép Alapterkep Erda Kft

Utcakereső házszámszintű térkép és címkereső szolgáltatás budapest debrecen miskolc győr pécs szeged kecskemét nyíregyháza szombathely.

A temető fogadja be a falu különböző vallási katolikus református evangélikus unitárius és más elhunytait. Piliscsaba köztemetője a falu közepén a béla király úttól délre a kálvária úttól keletre az 1215 hrsz ú és 1289 hrsz ú teleken 19 115 nm en közel két hektáron helyezkedik el. Egy kattintással be és kikapcsolható a blokkréteg illetve váltható a háttér. Find local businesses view maps and get driving directions in google maps.

Egyes rétegek csak adott méretaránytól jelennek meg kezelőszerveik ezen nagyítási szintig szürkével jelennek meg a rétegválasztóban. Itt kapnak végső nyughelyet pilisjászfalu elhunytai is mivel a korábban piliscsabához tartoztak és a leválás után nem alakítottak ki temetőt. A térkép nagyítható egérgörgővel a gombokkal a shift billentyű nyomva tartása mellett kattintással vagy lenyomva tartva téglalap rajzolásával. Néhány rétegnek kiemelt kezelőszerve van a térkép jobb alsó sarkában.

A google térkép segítségével megtalálhatja a helyi vállalkozásokat megtekintheti a térképet és útvonaltervet készíthet.

piliscsaba hrsz térkép Pilis piliscsaba hrsz térkép Pilis

piliscsaba hrsz térkép Foldhivatal Online Felhasznaloi Kezikonyv Helyrajzi Szam Szerinti Kereses piliscsaba hrsz térkép Foldhivatal Online Felhasznaloi Kezikonyv Helyrajzi Szam Szerinti Kereses


Post a Comment for "Piliscsaba Hrsz Térkép"