Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Szlovák Paradicsom Túra Térkép

Szlovák paradicsom túra térkép

A szlovák paradicsom slovensky raj európa egyik legizgalmasabb kirándulóhelye sziklatálcákkal láncokkal és létrákkal telepakolt akadálypályája. Minden alábbiakban leírt útvonal kivéve a hernád hornád áttörést csak egy irányban járható lentről felfelé.

szlovák paradicsom túra térkép Szlovak Paradicsom Terkep Europa Terkep szlovák paradicsom túra térkép Szlovak Paradicsom Terkep Europa Terkep

összesen több mint 300 km könnyebb és keményebb túraútvonal közül válogathatunk.

Rezervátumok térképek térkép leírás képek webkamerák túraútvonal és kerékpáros kirándulás a környéken szállásbiztosítás és egyéb szolgáltatások a szlovák paradicsom látogatói rendje díjfizetés a szlovák paradicsom nemzeti park szlovákia keleti részén található 1964 ben védett területté és 1988 ban kormányrendelet alapján nemzeti parkká lett átkategorizálva. 19 763 hektáros területéből 13 011 ha szigorúan védett. Az útvonal maradék része kényelmes erdei utakon és ösvényeken vezet. Ezért megfelelő túra lábbelit vigyenek magukkal nem szandálokra és teniszcipőkre gondoltunk.

A hegység legismertebb szurdokában a suchá belában kezdjük a hétvégét másnap a tamásfalvi kilátón keresztül bejárjuk a hernád áttörés. Szlovák paradicsom 3 napos látványos túra és kirándulás szlovákiában ha szereted a látványos szurdokvölgyeket a gyönyörű vízeséseket az izgalmas turistautakat és egy rövid hétvégi kirándulás keretében szeretnéd bejárni a karsztvidék legszebb völgyeit akkor itt a helyed a szlovák paradicsomban. Egy fantasztikus 2 napos kalandtúra a szlovák paradicsom legszebb szurdokaiban egy izgalmas túra ahol a sziklafalba erősített fém tálcák létrák pallók segítik haladásunk melyek páratlan szépségű vízesések mellett vezetnek. 50 000 124 lap vkú a.

Szlovák paradicsom slovenský raj méretarány 1. Ezek közül is a két legkalandosabbat a 4 óra alatt oda vissza bejárható suchá belát és egy hosszabb 6 8 órás a tamásfalvi kilátót és a vöröskolostor szakadékot is érintő túrát ajánlok. Szlovák paradicsom könnyű 2 napos. Piecky gorge jól véssék eszükbe az alábbi nagyon fontos információkat.

A suchá belá szoros veszélyes szakaszai fa és vas hágcsókkal láncokkal és padkákkal vannak biztosítva. A szoroson való átkelés egyirányú a patak folyásával ellentéres irányba lehet csak haladni. Egy fantasztikus kaland egy fantasztikusan egyedi környezet. A nemzeti park.

A nemzeti parkban rengeteg szakadék vízesés patakok láncok és létra található. Ezek egy hétvégére két egymás. A szlovák paradicsom hat legszebb túra útvonala. Ha szeretsz gyalogtúrázni esetleg nordic walkingozol s szeretnél megismerkedni a szlovák paradicsom fantasztikus tájaival ha szeretnél.

szlovák paradicsom túra térkép Szlovak Paradicsom Slovensky Raj szlovák paradicsom túra térkép Szlovak Paradicsom Slovensky Raj

szlovák paradicsom túra térkép Szlovak Paradicsom Slovensky Raj szlovák paradicsom túra térkép Szlovak Paradicsom Slovensky Raj


Post a Comment for "Szlovák Paradicsom Túra Térkép"