Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Régi Pécs Térkép

Régi pécs térkép

A peć közszó meg a belőle alakult helynév is a kemence kályha magányos szikla jelentést őrzi l. Ezért érdekes adat az hogy a legmagasabb házszám megegyezett az összes épület számával azaz a kerületben lévő legnagyobb házszám a kerület összes házának a számával egyezik meg.

régi pécs térkép File Pecs Terkep Dka Jpg Wikimedia Commons régi pécs térkép File Pecs Terkep Dka Jpg Wikimedia Commons

1865 ös kataszteri térkép részleten balokány tó és környéke.

Ponch villicus de peech pécs olvasattal. Tervezzen útvonalat a pillanatnyi autós forgalmi helyzetnek megfelelően vagy tervezze útját tömegközlekedéssel a bkv máv és helyi tömegközlekedés alapján. Find local businesses view maps and get driving directions in google maps. útvonalterv hu magyarország térkép és útvonaltervezés.

Többezer hasznos hely térképen. August 17 at 8 48 am 1865 ös kataszteri térkép részleten balokány tó és környéke. Többezer hasznos hely térképen. így a legmagasabb házszám az egyessel került.

Jól látszik hogy két forrás táplálta az akkor sokkal nagyobb tavat a közeli vasúti pályaépítéskor csökkent a mérete. Tervezzen útvonalat a pillanatnyi autós forgalmi helyzetnek megfelelően vagy tervezze útját tömegközlekedéssel a bkv máv és helyi tömegközlekedés alapján. Pechuth azaz pécsi út majd 1290 körül önálló névként. A magyar pécs név először egy 1235 ből való oklevélben szerepel ebben formában.

Fentről légi fénykép és térkép részletek. A pécs név eredete bizonytalan. Utcakereső házszámszintű térkép és címkereső szolgáltatás budapest debrecen miskolc győr pécs szeged kecskemét nyíregyháza szombathely. étterem állomás benzinkút szolgáltatás.

Első nyomtatott pécs térkép 1864 ben adták ki. Szelvény megvásárlása mindössze néhány kattintással lehetősége van megvásárolni és letölteni a teljes felbontású szkennelt képeket. Többek érvelése szerint a pécs szó etimológiailag azonos a bécs illetve a bény szavakkal és körülbástyázott erődítményt jelent. Régi pécs added a new photo to the album.

Utcakereső házszámszintű térkép és címkereső szolgáltatás budapest debrecen miskolc győr pécs szeged kecskemét nyíregyháza szombathely. 1864 ben a házakat utcánként számozták meg de úgy hogy az egyes számtól indulva végigmentek az egyik oldalon majd az utca másik oldalán visszafelé haladva folytatták a számsort. útvonalterv hu magyarország térkép és útvonaltervezés. étterem állomás benzinkút szolgáltatás.

régi pécs térkép Regi Pecs Kataszteri Terkep Reszlet 1865 Evbol Terkep Facebook régi pécs térkép Regi Pecs Kataszteri Terkep Reszlet 1865 Evbol Terkep Facebook

régi pécs térkép Budai Kulvaros Anno Pecs Terkep Egykor Hu Regi Magyarorszag Akkor Es Most régi pécs térkép Budai Kulvaros Anno Pecs Terkep Egykor Hu Regi Magyarorszag Akkor Es Most


Post a Comment for "Régi Pécs Térkép"