Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Időzóna Térkép Európa

Időzóna térkép európa

Világ helyi idő és időzónák google térkép világóra világ idő óra és térkép a jelenlegi helyi idő szerint napkelte napnyugta félhomály több időzóna az idő különbségek világon az aktuális időt minden időzónában a világ interaktív időzóna térkép helyi idő szerint bárhol a google map nyári időszámítás az időzónák utazóknak. Australian central daylight time.

időzóna térkép európa Europa Idozona Terkep időzóna térkép európa Europa Idozona Terkep

Az időzóna térképen az egeret mozgatva ill.

Australian central standard time. Los angeles esetében viszont már mínusz 9 órával kell számolni hawaii utazás esetén pedig 11 órával kell visszaállítani az óránkat az. Atlantic daylight time. Az időzóna térkép oldala listaszerűen tartalmazza az összes időzónát azok nemzetközi rövidítését a zóna teljes nevét és az utc időzől való eltérést.

A nyári időszámítás ideje alatt a cest van érvényben helyette cest utc 2. A nyugati parton pl. Universal time coordinated vagy coordinated universal time. Utc 10 30 óra.

Európa legnagyobb része ebbe a zónába tartozik néhány észak afrikai országgal együtt. Jogdíjmentes stock vektort 127444874 a depositphotos millió egy prémium nagy felbontású stock fotóból vektoros képből és illusztrációból álló gyűjteményéből. A közép európai idő angolul central european time cet annak az időzónának az egyik neve amely 1 órával jár az egyezményes koordinált világidő előtt vagyis cet utc 1. Európa helyi idő és időzónák google térkép világóra világ idő óra és térkép a jelenlegi helyi idő szerint napkelte napnyugta félhomály több időzóna az idő különbségek világon az aktuális időt minden időzónában a világ interaktív időzóna térkép helyi idő szerint bárhol a google map nyári időszámítás az időzónák utazóknak.

Töltse le a európa időzónák magas részletes térkép hely és óra ikonok. Utc 1 hour. A népszerű úti célok közül az időeltolódás amerikában illetve az usa ban mínusz 6 óra ha a keleti partra utazunk azaz pl. Rövidítés név angolul felhasználás eltérés.

A köznyelvben a magyar idő szerint kifejezés ugyanezt jelöli. Utc az egyezményes koordinált világidő angolul. New york miami esetében. Wikipedia időeltolódás a világ más tájain.

Az alábbi térkép az európai országok időzónáit mutatja be. Az utc a korábban 1961 ig használatos greenwich i középidőt gmt váltotta fel. Utc 9 30 óra. Zoomolva rákattinthatunk valamennyi időzónára kijelezve az előbb felsorolt adatokat.

időzóna térkép európa Idozonak Europaban Pontos Ido időzóna térkép európa Idozonak Europaban Pontos Ido

időzóna térkép európa Idozona Terkep Europa Terkep 2020 időzóna térkép európa Idozona Terkep Europa Terkep 2020


Post a Comment for "Időzóna Térkép Európa"