Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Offline Térkép

Offline térkép

A humap egy ingyenes offline térképprogram mely 2013 ban elnyerte az invitel innoapps díjat. More than 612 downloads this month.

offline térkép Offline Maps Navigation 18 4 10 Download Android Apk Aptoide offline térkép Offline Maps Navigation 18 4 10 Download Android Apk Aptoide

Három különböző gyártmányú androidos készüléken is kipróbáltuk az offline funkciót.

Download offline maps for windows now from softonic. A szomszédos ausztria vagy németország térképe esetében gond nélkül sikerült letöltenünk. Egyszer jelöljük ki a törlendő térképet legyen az ausztria magyarország románia stb majd a törlés gombra nyomva eltávolításra kerül. A funkció eléréséhez a térkép használata során kell a menü gombot megnyomni az opciók között pedig megjelenik egy legyen elérhető offline is pont.

Magyarország budapest és sok más európai város térképe. Download offline maps latest version 2020. Ha készüléke android 6 0 vagy magasabb verziószámú android rendszert használ akkor csak hordozható tárhelyként konfigurált sd kártyára menthet el területeket. A gépházban alkalmazások és offline térképek menü.

A térképek nem minden régióban tölthetők le offline használatra például a szerződéses korlátozások a nyelvi támogatás vagy a címformátumok miatt. Több letöltött csomagnál aktív lesz az összes térkép törlése lehetőség így könnyedén megszabadulhatunk mindentől. Find local businesses view maps and get driving directions in google maps. Az offline navigáció a google tájékoztatása szerint 150 országban érhető el de ezek listáját a cég sehol sem közölte.

Offline térképek mentése sd kártyára. Iphone és ipad android térkép. Ha például étteremre keres koppintson a továbbiak offline térkép letöltése letöltés lehetőségre. 100 safe and virus free.

Ezután már csak meg kell nyitni az offline használható térképet amelynél engedélyezhetjüka gps koordinátáinkhoz való hozzáférést de ha ezt nem tesszük akkor is hasznos az app hiszen keresőjével bármit meg lehet találni a jobb alsó sarokban egy ikonnal bármikor láthatjuk a tömegközlekedési vonalakat. Az offline térképeket alapértelmezetten az eszköz belső tárhelyére tölti le az alkalmazás de letöltheti őket ehelyett egy sd kártyára is. Offline térképek spórolj az adatforgalommal internet nem szükséges hozzá.

offline térkép Offline Terkep Marlpoint offline térkép Offline Terkep Marlpoint

offline térkép Google Maps Offline Navigation Download And Save Your Maps Youtube offline térkép Google Maps Offline Navigation Download And Save Your Maps Youtube


Post a Comment for "Offline Térkép"