Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ősagárd Térkép

ősagárd térkép

Ha az utcanév. A település megközelíthető a 2.

ősagárd térkép Osagard Magyarorszag Kerekparut Terkep ősagárd térkép Osagard Magyarorszag Kerekparut Terkep

A honlapon többek között az önkormányzatról múltunkról jelenünkről és remélhetőleg jövőnkről szeretnénk beszámolni képes és írásos formában.

Számú főútról vác vagy rétság felől. ősagárd község nógrád megye rétsági kistérségében. Bizonyítja mindez hogy a település igen régtől lakott hely. Főoldal európa magyarország budapest és környéke a naszály és a cserhát ősagárd ősagárd információk.

Az agárd településnév onnan származik hogy a középkori uralkodók királyi vadászataira az agarakat. A város nevét is írd be. 2616 ősagárd rákóczi út 93. Szeretettel köszöntöm ősagárd községi önkormányzat honlapján mely azzal a céllal jött létre hogy bemutassuk településünk életét történéseit minden érdeklődő számára.

Ha a fenti ősagárd térképen hibát talál szívesen vesszük ha jelzi itt. ősagárd község hivatalos honlapja. 1092 ha lakosok száma. 47 86021 19 18996 eov koordináták.

ősagárd cím keresése magyarország utcakeresője. 660664 279621 polgármesteri hivatal címe. A középkorban a királyi vadászatokon alkalmazott agarakat itt tenyésztették az ős jelzőt 1906 ban kapta. A község határában őskori kőedény töredékeket kőeszközöket találtak.

ősagárd térkép ősagárd utcakereső térkép ősagárd útvonalterv ősagárd online térkép és útvonaltervező ősagárd részletes utcaszintű település térképe címkeresővel térkép ősagárd ősagárd várostérkép autóstérkép ősagárd domborzati térkép és ősagárd műholdas térkép. Vác dunaújváros tata mezőkövesd sopron szombathely sárvár siófok. Cím kereséséhez kattints a ikonra és írd be a címet. Turisztikai információk statisztikák térkép utcaképek.

291 fő lakások száma. Rengeteg kép és írás között válogathat azolvasó. A honlap szerkezetét tekintve egy egyszerű viszonylag jól. Www osagard hu ősagárd leírása a wikipédiában ősagárd térkép a.

A térkép nagyobb kijelzői ősagárdi kiemelt turisztikai partnereinket jelölik. A város nevét is írd be mivel országos címeket lehet vele keresni. Cím kereséséhez kattintst a ikonra és írd be a címet. Agárd falu nógrád megye délnyugati részén a rétsági járásban nevének eredete.

ősagárd 10 92 négyzetkilométernyi területének részletes térképe műholdfelvétellel és utcaképekkel. ősagárd község adatai terület.

ősagárd térkép Utcakereso Mobile Osagard Terkep ősagárd térkép Utcakereso Mobile Osagard Terkep

ősagárd térkép Osagard Magyarorszag Kerekparut Terkep ősagárd térkép Osagard Magyarorszag Kerekparut Terkep


Post a Comment for "ősagárd Térkép"